Vhodná při pálení žáhy, kožních a zánětlivých onemocněních a dalších projevech překyseleného organismu jako jsou častá únava a podráždění.
Vlastnosti kúry ODKYSELENÍ ORGANISMU
Užíváním této kúry doplníte tělu nejen potřebné esenciální mastné kyseliny ve správném poměru, ale také jód, který podporuje funkci štítné žlázy, antioxidanty a zelené živiny bohaté na chlorofyl, které společně zalkalizují vaše tělo, mimo jiné pročistíte střeva a zbavíte své tělo odpadu, který brání úplnému vstřebávání živin.
Lněný olej Posílení
Směs 100% čistých, za studena lisovaných, surových, extra panenských bio olejů nejvyšší kvality
Složení: lněný olej (95%), olej z černého rybízu a pupalky dvouleté
Poměr mastných kyselin: 59 % Omega 3, 19 % Omega 6, 14 % Omega 9
Jemná ořechová příchuť. Neobsahuje lepek.
Lněná vláknina Zelená vyrovnávací potravina
Složení: směs za studena lisované lněné mouky, dýňové mouky, spiruliny, extraktu z černého rybízu, mořské řasy Kelp, mladé pšenice, mladého ječmene, kapusty a chlorelly
Obsahuje: mnoho stopových prvků, zejména jód, železo a chlorofyl, kvalitní rostlinné bílkoviny (33%), Omega – 3, rozpustnou a nerozpustnou vlákninu, lignany, antioxidanty
Jemnější alternativa psyllia. Neobsahuje lepek, takže ji mohou užívat lidé trpící celiakií.
Užívání
Olej
Denně 1 polévková lžíce oleje.
Olej je tělem lépe absorbován, pokud se spojí s proteiny v podobě tvarohu, jogurtu, ořechů či sýru. Pokud tedy budete užívat lněný olej samostatně přímo ze lžíce, jeho vstřebatelnost tím výrazně snižujete. Přidejte lněný olej do jogurtu nebo tvarohu. Pokud si ho přece jen dáte přímo ze lžíce, zajezte ho kouskem sýra.
Vláknina
Denně 1 polévkovou lžíci vlákniny.
Vlákninu nikdy nepolykejte v suché podobě. Vždy zapijte sklenicí vody. Vlákninu můžeme přidávat do jogurtů a mléčných dezertů, do pomazánek či nápojů. Vlákninou můžete obohacovat i polévky, omáčky a moučníky.
Země původu: Nový Zéland